Austral Pursuit

VRTool software support forum

Austral Pursuit

Postby Neptune » Sat Feb 09, 2013 12:39 am

This race start on Sunday does anyone know what the "getUser" string is for it ? to be placed in the BOAT DATA :oops:

Any chance it could be the same as the Vendee ?
Neptune
 
Posts: 88
Joined: Sun Sep 20, 2009 8:39 pm

Re: Austral Pursuit

Postby alain93 » Sun Feb 10, 2013 5:55 am

I took the vendee link and replaced vendeeglobe with hopehorn
http://hopehorn.virtualregatta.com/core/Service/ServiceCaller.php?service=GetUser&id_user=
, seems to work
alain93
 
Posts: 2
Joined: Sun Nov 25, 2012 7:36 pm

Re: Austral Pursuit

Postby kagmara » Tue Feb 12, 2013 11:29 am

Hi, Try that : "http://hopehorn.virtualregatta.com/core/Service/ServiceCaller.php?service=GetUser&id_user". That is working for me.
Happy sailing ;)
kagmara
 
Posts: 5
Joined: Sun Dec 23, 2012 8:25 am

Re: Austral Pursuit

Postby Neptune » Mon Feb 18, 2013 2:39 pm

Thank for the suggestions but it does not seem to work for me.
Using this "http://hopehorn.virtualregatta.com/core/Service/ServiceCaller.php?service=GetUser&id_user=219523&lang=EN&light=1&auto=1&checksum=..."
I get the location of the boat named as "219523 " not as "Zeneize" which is the name of the boat and does not show speed or wind in the Boat Attitudes screen

My "friends" boat are also shown as numbers not names but they do show all the attributes in the "boat Attitudes"

I tried running VRTool in both Chrome and Firefox with no difference.

Any suggestions ?? :cry: :roll:
Neptune
 
Posts: 88
Joined: Sun Sep 20, 2009 8:39 pm

Re: Austral Pursuit

Postby omar » Mon Feb 18, 2013 8:19 pm

tschelli wrote:
There are two kinds of GetUser calls - one when I logon (without auto=1 parameter) and one when I reload (this one has auto=1 parameter). I use the one without auto=1 - it has boatname and all other stuff and the track is automatically updated
User avatar
omar
Site Admin
 
Posts: 491
Joined: Thu Apr 30, 2009 11:00 am

Re: Austral Pursuit

Postby Neptune » Thu Feb 21, 2013 1:40 am

I am aware of the two types of "GetUser" I used them on the Vendee race and worked fine and still do.

In the present set up I can only find one the one I posted earlier. I have tried to manually change every combination I could think of without any luck.

If any of you have a version that works I would appreciated a copy that I could change your boat number with mine :D :o :lol: :oops:

Regards
Neptune
 
Posts: 88
Joined: Sun Sep 20, 2009 8:39 pm


Return to VRTool Forum